Gladan

Skräddarsy en dag i naturen

En skoldag för att fiska forell, göra upp eld och leta djurspår. Det är några aktiviteter som erbjuds via Gladan för skolklasser som vill ut i naturen.

Titta efter spår i naturen, göra upp eld, fälla träd och plantera träd. Men också fiska foreller, paddla i kanot, friluftsteknik och hitta vilse. Allt detta i Snogeholms strövområde som ligger strax utanför Sjöbo.

Stiftelsen Skånska Landskap erbjuder tjugotalet olika aktiviteter för skolklasser genom Gladan. Skolor kan på detta sätt själva komponera en dag i naturen. Nedan finns alla aktiviteter samlade i en "Aktivitetsmeny för Gladan" med priser och information. Aktiviteterna är anpassade för en klass (max 25 elever) och börjar kl. 09.00 och avrundas vid 13.00‐tiden (om inget annat anges nedan).

Upplägget är att du väljer en aktivitet enligt huvudmenyn (som finns nedan i pdf). Vill du förlänga dagen finns en rad olika tilläggsaktiviteter att välja mellan. Priserna nedan gäller grundskolor (momsfritt). Vissa aktiviteter går att byta ut, beroende om det behövs en eller två naturvägledare.

Välkomna att sända in en bokningsförfrågan till oss på Stiftelsen Skånska Landskap. Läs mer om Snogeholms strövområde.

Bokningsförfrågan

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer

Övrigt