Besök Sagostubben

Kryp in och mys

En kort promenad från Fulltofta Naturcentrum ligger Sagostubben. Kika gärna in och spana på trädkronorna från andra våningen. I oktober visas en svamputställning här!

I anslutning till Ravinslingan finns Sagostubben som är öppen för våra besökare - och särskilt familjer. Det är en plats att krypa in i för mys, upplevelser och berättelser. Då och då planerar vi in olika aktiviteter i denna sagostubbe -  hela oktober visas en svamputställning här!

Om du passerar Sagostubben och där inte är någon aktivitet, kika gärna in. Den är alltid öppen! Ta gärna trappan upp på andra våningen där du befinner dig högt uppe bland trädkronorna.

Stubben invigdes höstlovet 2016 efter ett samarbete mellan Stiftelsen Skånska Landskap och Institutionen för Arkitektur vid Lunds Tekniska Högskola. Utgångspunkten var en befintlig träkonstruktion, som tidigare använts i stiftelsens utomhuspedagogik. 

Mer om Fulltofta

Något för alla

Fulltofta strövområde är ett vandringsparadis mitt i Skåne. Där finns Fulltofta Naturcentrum med utställningar om naturen, café,...

Läs mer