Tävling: Sätt namn på vår nya vandringsstig

Vandring genom ett vattenrike. Så upplevs vår nyrenoverade vandringsled i Bjeveröd. Hjälp oss att hitta ett nytt namn på denna tillgängliga stig!

Vi har nyligen renoverat vår tillgängliga vandringsstig med namnet Fiskestigen, 1,6 km, i Bjeveröd i norra Fulltofta strövområde. Vandringen går delvis på trygg träspång genom ett porlande vattenlandskap längs Kvesarumsån bland trollsländor, fjärilar och fåglar. Idag heter leden Fiskestigen och är anpassad för rullstol och barnvagn. Dock är det inte längre tillåtet att fiska i ån, endast i dammarna som ligger intill.

Sätt ett nytt namn på denna pärla till vandringsstig! Maila ditt förslag till fulltofta@skanskalandskap.se senast 30 juni med ditt namn, telefonnummer och adress. Du kan också lägga en lapp i lådan inne på Fulltofta Naturcentrum. 

En jury bestående av bland andra Emelie Andersson, verksamhetsansvarig Fulltofta Naturcentrum, Johanna Pedersen strövområdesförvaltare samt Christian Holst, VD kommer att utse en vinnare. Vinnaren får ett presentkort i caféet på Fulltofta Naturcentrum.

Namnet blir officiellt under vår invigning av stigen i mitten av september då vinnaren även blir inbjuden.

Välkommen med ditt förslag!

 

Publicerat: 2022-05-11