Sökes: Arrendator för Klåveröds vandrarhem

Ett vandrarhem för 40 gäster i hjärtat av Klåveröds strövområde med oändliga möjligheter till uteliv. Vi söker nu efter en turistintresserad entreprenör som vill arrendera vårt vandrarhem med café. Läs mer i vår annons och sprid till fler!

Stiftelsen OD Krooks Donation i M-län erbjuder nu turismintresserade entreprenörer
att lämna intresseanmälan gällande att arrendera Klåveröds vandrarhem och café, med syfte att driva vandrarhem/café och ge god service till besökare i Klåveröds strövområde.

Stiftelsen OD Krooks donation i Malmöhus län äger fastigheten Svalöv Klåveröd 1:68. Inom fastigheten finns det mycket populära strövområdet Klåveröd som förvaltas av Stiftelsen Skånska Landskap. Driften av strövområdet sköts av en upphandlad strövområdesentreprenör.

Centralt inom fastigheten/strövområdet ligger Klåveröds vandrarhem och café. Vandrarhemmet ligger i byggnader som efter upprustning 2011 varit utarrenderade till två olika turismentreprenörer som drivit vandrarhem och tidvis även café.

I syfte att gemensamt utveckla strövområdet till besökarnas och alla aktörers nytta, förväntas den entreprenör som arrenderar vandrarhemmet att samverka med Stiftelsen Skånska Landskap samt strövområdesentreprenören. Vi tror att vandrarhemmet med café i nära samverkan med Stiftelsen Skånska Landskap kan utvecklas till strövområdets besöks- och informationsnav.

Vandrarhemmet ligger mitt uppe på Söderåsen i Klåveröds Strövområde med omedelbar närhet till naturen, vandringsleder och cyklingsleder. I huvudbyggnaden finns 2 dubbelrum, ett 4-bäddsrum och ett 6-bäddsrum. Det finns 3 stugor med 5 bäddar och ett rum i stallbyggnaden med 6 bäddar. Det finns stort välutrustat gästkök och matsal med plats för ca 40 gäster. Gäster har tillgång till vedeldad bastu och fri ved till både bastu och braskamin.

Läs mer i vår annons och dela gärna till intresserade!

Publicerat: 2021-04-01