Öppet Naturcentrum i oktober

Krispigare luft och gyllene löv. I oktober kan du höstvandra och värma dig på Fulltofta Naturcentrum med café som har öppet onsdagar-söndagar.

Hösten är här och kanske den bästa tiden att vandra. Fulltofta Naturcentrum har fortsatt öppet, men stänger tisdagar. De nya öppettiderna är därmed onsdagar-söndagar kl 11-16 samt café kl 11.30-15.30. I caféet lagas enkla värmande luncher som t ex rykande het gulasch eller svampsoppa, men även hembakat som äppelkaka och mackor. Menyn varierar från dag till dag. Ring eller maila Fulltofta Naturcentrum för att höra om dagens läckerheter.

I oktober pågår nya utställningen Svampar i folktron i Sagostubben. Under helgen 15-16 okt berättas sagor för barn av svampgumman Linnea. Läs mer i vårt kalendarium under På gång.

Varför inte arbeta på distans från Fulltofta Naturcentrum eller förlägga mötet här? Konferenslokal för 40 pers finns på andra våningen.

Mer att läsa om Fulltofta strövområde och Fulltofta Naturcentrum med över tio mil vandringsled, hinderbana och upprustad tillgänglig slinga Fiskestigen (Lugna linjen) på träspång i Bjeveröd.

Välkommen ut!

Publicerat: 2022-10-03