Höstprogram för uteliv är här

Parkfestival i Malmö, skogsfest i Fulltofta, trollvandring i Vedema och nya utställningarna SKOOGLA och Sötvatten på Naturcentrum.. Under hösten sker mycket roligt i naturen. Ladda ned vårt höstprogram så att du inte missar något.

Vårt höstprogram är laddat med spännande aktiviteter. Vad sägs om invigning 30 september av lerfigurer föreställande barn i Fulltofta? Sedan har vi vår stora SKOGSFEST den 15 oktober då våra skogar fyller 150 år. Denna söndag blir festlig med trädplanteringsceremoni och tårtkalas och man kan även testa trädkroki, laga eldtoast och annat roligt.

Under hösten har vi även spännande kvällsföreläsningar och lockande höst- och jullovsaktiviteter. Redan på lördag 16 september arrangerar vi en skräpplockaraktivitet på Naturcentrum i samband med Håll Sverige Rents temadag. Plocka ihop en påse skräp så får du en kopp kaffe!

Ladda ned Höstprogram 2023 och hämta gärna tryckta exemplar på Fulltofta Naturcentrum. Du som representerar föreningar, kommuner eller liknande, skriv ut kalendariet och sätt upp hos dig.

PS Alla aktiviteter är ännu inte publicerade här i kalendariet på vår webbplats.

Välkomna ut i naturen!

 

Publicerat: 2023-09-13