Fulltofta Naturcentrum öppnar 1 maj

Hej och välkommen igen till Fulltofta Naturcentrum som slår upp portarna den 1 maj. Där väntar bl a den nya utställningen "Speciella träd" , en fotoutställning och tips om uteliv. Ett maxtak finns vad gäller besöksantal så att alla kan hålla trygga avstånd.

Restriktionerna kring covid-19 har inneburit att Fulltofta Naturcentrum haft stängt under en tid. Från och med maj månad håller vi öppet torsdag-söndag kl 12-16. 

Välkommen in för att se den nya utställningen "Speciella träd - sett ur ett humanistiskt perspektiv" som handlar om kärleken till skogen med dess arter. En del träd kommer oss så nära att de får mänskliga drag. Inne i utställningen väcks dina tankar. På övre plan finns fotoutställningen "Glimtar" med bilder från våra strövområden.

Varje besökare får en nummerbricka vid entrén att ta med sig, så att vi kan kontrollera besöksantalet och hålla avstånd. Som förut uppmanar vi alla med symptom att hålla sig hemma. Stiftelsen Skånska Landskap följer noga myndigheternas rekommendationer och har tydliga rutiner vad gäller hygien och städning.

Caféet säljer fortsatt takeaway-fika av hemlagat och hembakat via glashuset på utsidan av huset för att minska trängseln. Ta med dig fika på vandringen!

Glöm inte att se konstutställningen "I natt är vi sårbara" som pågår i april på Ravinslingan.

Välkommen in - och välkommen ut i Fulltofta strövområde!

 

Publicerat: 2021-04-28