Bli arrendator för vårt café i Snogeholm

Vill du driva café och kök i vandringscentrat Snogeholm? Vi söker nu efter en entreprenör som vill utveckla en verksamhet i hjärtat av vårt välbesökta strövområde.

Vi erbjuder nu entreprenörer att lämna intresseanmälan för att hyra en byggnad med restaurangkök och café i Snogeholms strövområde.

Det är Stiftelsen OD Krooks Donation i Malmöhus län som äger fastigheten Sjöbo Ellestad 5:4. Byggnaden med entré, cafédel och kök har en magnifik vy över landskapet och Snogeholmssjön. Restaurangköket byggdes om så sent som 2018. Huset ligger ett stenkast från huvudparkeringen med omedelbar närhet till vandringsleder och båt/kanotuthyrning. Strövområdet är mycket populärt med stort antal besökare och förvaltas av oss på Stiftelsen Skånska Landskap.

Köks och cafédelen är idag uthyrd till Café Villa Vandra medan delar av byggnaden har hyrts av Stiftelsen Skånska Landskap i syfte att inrätta ett besökscentrum för strövområdet. Stiftelsen Skånska Landskap lämnar nu sin del av huset och huset kommer i sin helhet att hyras ut till en entreprenör som vill driva café/restaurang.

Är det dig vi söker efter? Läs mer i vår intresseanmälan. Läs även mer om vårt Snogeholm strövområde med alla våra vandringsleder, ridled, kanot, stugor mm.

 

Publicerat: 2022-04-13