Nybörjarvandring och friluftsteknik för familjer i Snogeholm

  • Datum: 15/8
  • Tid: 13:00-16:00
  • Var: Snogeholm

Är du nyfiken på att upptäcka Skåne till fots men ovan att vandra på egen hand? Nu erbjuder Region Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap i samarbete med lokala aktörer, nybörjarvandringar på olika platser inom länet. Passa på att öka dina kunskaper och stärka din trygghet så att du på egen hand vågar utforska vårt underbara Skåne.

BOKA PLATS PÅ NYBÖRJARVANDRING FÖR FAMILJER 15 AUG KL 13-16

Vill du ta med dig barnen ut i skogen men känner dig osäker på vart du ska, vad du behöver ha med dig eller hur man egentligen gör? Följ med på Ravituts nybörjarvandring för barnfamiljer, så delar vi med oss av våra bästa tips och trix. Vi går en gemensam tur i skogen, lagom för barnens ben och ork. Längs vägen blir det aktiviteter där ni bland annat får prova på att göra upp eld och tillaga enklare fika. Både barn och vuxna får prova på och utmana sig själva i olika typer av aktiviteter och vi delar med oss av över 20 års erfarenhet vardera av friluftsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. 

Var: Snogeholms strövområde (samling vid informationsskylt vid stora parkeringen) 

Antal deltagare som systemet max kan boka in/tillfälle: 2 vuxna och 3 barn per bokning 

Målgrupp: Familjer med barn i åldern 3-10 år 

Kostnad: Gratis 

Värd:  Ravitut AB, Lottie Sköld & John Söderdahl, info@ravitut.se 
0736-808 324 – Lottie, 070-300 88 29 – John  

Övrigt:  Vi bjuder på enklare egenlagad fika vid elden, anmäl därför eventuella allergier/matpreferenser i anmälan. 

Aktiviteterna vänder sig till vuxna med barn från 3 år (yngre barn/syskon är givetvis välkomna att följa med de också men aktiviteterna är anpassade från 3 år). De vuxna ansvarar för sitt/sina barn och vi guidar, handleder och undervisar både barn och vuxna. Samtliga deltagare måste anmälas.