Nybörjarvandring i Torup med mindfulness och friluftskunskap

  • Datum: 13/6
  • Tid: 9:45-13:15
  • Var: Torups bokskog
Observera att detta evenemang avslutades 2021-06-13

Nu erbjuder Region Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap i samarbete med ett tiotal arrangörer, nybörjarvandringar på olika platser inom länet. Passa på att öka dina kunskaper och stärka din trygghet så att du på egen hand vågar utforska vårt underbara Skåne. Vandringarna är gratis men antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäl dig redan idag.

BOKA PLATS PÅ NYBÖRJARVANDRING 13 JUNI KL 9.45-13.15

Följ med ut i Torups bokskog för en lätt vandring guidad av Catherine Höij, certifierad naturguide och mindfulnesslärare. Vi vandrar längs skogsstigar, unnar oss att sakta ner tempot och stannar upp på väl valda platser för att bara vara i naturen och för medhavd lunch. För att du ska känna dig trygg på framtida vandringsturer på egen hand får du tips på planering, utrustning och vad man bör tänka på när man vistas i naturen.

Var: Samling på gräsplätten (längs Torupsvägen) mellan Torups friluftsgårds parkering och infarten till Dansbanevägens parkering.

Antal deltagare som systemet max kan boka in/tillfälle: 1 person/bokning och mailadress

Passar: Vuxna, ovana som inte vandrat förut.

Kostnad: Vandringarna arrangeras av Stiftelsen Skånska Landskap med finansiering av Region Skåne och är därmed gratis för dig som deltagare. 

Värd: Catherine Höij, Temina. Tfn: 070-26 28 153. Mail: info@temina.se

Övrigt: Lätt vandring på ca 5 km. Bär bekväma ingångna skor. Ta med ligg- eller sittunderlag (går också bra med tidning i plastpåse), dryck och lättare lunch samt regnkläder och värmande plagg vid regnigt eller kyligt väder.

Från Malmö går buss 148 som är framme hållplats Torup Bokskogen kl 9:27 och returnerar kl 13:30 mot Malmö. Kom ihåg att kontrollera busstiderna här: https://www.skanetrafiken.se/