Nybörjarvandring i Borstahusen

  • Datum: 18/6
  • Tid: 13:00-16:00
  • Var: Borstahusen, Landskrona
Observera att detta evenemang avslutades 2021-06-18

Nu erbjuder Region Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap i samarbete med ett tiotal arrangörer, nybörjarvandringar på olika platser inom länet. Passa på att öka dina kunskaper och stärka din trygghet. Boka in dig, antalet platser är begränsat.

BOKA PLATS PÅ NYBÖRJARVANDRING 18 JUNI KL 13-16

Följ med ut på en guidad vandring med vandringsexperten Kenneth Joelsson, Mindtrekking. Dagens tur går längs Öresundskusten norr om Landskrona. Idag får du som är nyfiken på vandring chansen att fylla på med kunskap inför framtida turer på egen hand. Du får tips om allt från val av utrustning till smarta kartappar för navigering. Hur du tillgodogör dig energi under färden och vilka möjligheter som finns för dig som vill övernatta i naturen. Lämna inga spår är en bra regel att ha med sig under naturbesöket, vad innebär den rent praktiskt? Önskar du rekommendationer om framtida leder som är värda ett besök får du det, liksom en och annan kommentar om kulturlandskapet vi rör oss genom.

Passar för: Vuxna natur/vandringsnybörjare.

Var: Parkeringen vid Lill-Olas brygga, Borstahusen, Landskrona. 

Kostnad: Vandringarna arrangeras av Stiftelsen Skånska Landskap med finansiering av Region Skåne och är därmed gratis för dig som deltagare.

Värd: Kenneth Joelsson, Mindtrekking, tfn 0722-220077 info@mindtrekking.se 

Övrigt: Vandringen är ca sex kilometer lång och innehåller en längre trappnedgång. Ta gärna med dricksvatten, eventuell kaffetermos, fika eller lättare lunch, extra tröja och regnjacka.

Stadsbuss 4 tar dig enkelt ut till Borstahusen från bl.a. Landskrona station.

Covid-19: Vi håller avstånd i gruppen under vandring. Vid minsta symptom stannar man hemma.