Nybörjarvandring i Torup: Allt du vill veta om vandring

  • Datum: 29/5
  • Tid: 10:00-13:00
  • Var: Torups bokskog
Observera att detta evenemang avslutades 2021-05-29

Nu erbjuder Region Skåne och Stiftelsen Skånska Landskap nybörjarvandringar på olika platser inom länet. Passa på tillfället att öka dina kunskaper och stärka din trygghet. Boka in dig, antalet platser är begränsat.

BOKA PLATS PÅ NYBÖRJARVANDRING 29 MAJ KL 10-13.

Följ med ut på en guidad vandring med vandringsexperten Kenneth Joelsson och Mindtrekking. Dagens tur går på skogsstigar genom klassisk bokskog. Idag får du som är nyfiken på vandring chansen att fylla på med kunskap inför framtida turer på egen hand. Du får tips om allt från val av utrustning till smarta kartappar för navigering. Hur du tillgodogör dig energi under färden och vilka möjligheter som finns för dig som vill övernatta i naturen. Lämna inga spår är en bra regel att ha med sig under naturbesöket, vad innebär den rent praktiskt? Önskar du rekommendationer om framtida leder som är värda ett besök får du det, liksom en och annan kommentar om kulturlandskapet vi rör oss genom.

Var: Vid Skånetrafikens hållplats Torup Bokskogen som ligger vid Stallarna precis norr om slottet.

Max antal deltagare: 7

Passar för: Vuxna natur/vandringsnybörjare. 

Kostnad: Vandringarna arrangeras av Stiftelsen Skånska Landskap med finansiering av Region Skåne och är därmed gratis för dig som deltagare.

Värd: Kenneth Joelsson, Mindtrekking, tfn 0722-220077 info@mindtrekking.se

Övrigt: Lätt vandring ca fem kilometer. Ta gärna med dricksvatten, eventuell kaffetermos, fika eller lättare lunch, extra tröja och regnjacka.

Info: Från Malmö är det lätt att ta buss 148 ut till Torup och tillbaka hem.

Covid-19: Vi håller avstånd i gruppen under vandring. Vid minsta symptom stannar man hemma.