Vårt nyhetsbrev

Fyra gånger per år får du våra nyheter

2023 startar vi åter ett nyhetsbrev. Läs alla här! Anmäl dig du också så att du inte missar senaste nytt och info i ditt arbete. Nummer 3 kom i början av november!

I premiärnumret nr 1/2023 lyfter vi fram skolprojektet för femteklassare som får en positiv fortsättning med tusentals nya barn i höst, folkhälsoprojektet Hittaut i våra strövområden, arbetet med hyggesfri skog i Möllerödssjö strövområde och mycket annat. Läs Nyhetsbrev nr 1/2023 här!

Nyhetsbrev nr 2/2023 lyfter vi fram den nya satsningen Generation Pep, höstens skolprojekt, nya P-regler samt arbete för att försöka guida husbilar till rätt plats. Trevlig sommarläsning! I Nyhetsbrev nr 3/2023 beskriver vi varför uteliv ökar under den ekonomiska krisen, att Grytåsa fått pris, nya utställningar i Fulltofta och annat läsvärt.

Fyra gånger per år kommer vi att sända vårt nyhetsbrev till samarbetspartners, vidareinformatörer, föreningar, ansvariga för friluftsliv och folkhälsa i kommun och region. Vi hade tidigare ett nyhetsbrev via Mynewsdesk, som dock lades ned pga nedskärningar, och därför använder vi samma adresslistor.

Vill du också får vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här!