Fototävling: Speciella träd

Sänd in bild på ditt speciella träd

Har du ett favoritträd? Ett träd som du fäst dig vid eller väcker tankar? Delta i vår fototävling genom att skicka in bild. Se gärna även vår utställning på Fulltofta Naturcentrum.

Vad gör ett träd speciellt? Vad är det som gör att vissa träd lockar oss att stanna i ren beundran och nyfikenhet samt att vilja mötas och komma nära? Vissa träd/grenar lockar vår fantasi och får oss att se figurer och mänskliga drag kanske. Andra träd bär på minnen från förr.

Nu vill vi veta vilka träd som är ”speciella” just för dig och varför. Sänd in 1-2 foton på dina träd till vår fototävling. Glöm inte att motivera varför just detta träd är så speciellt för dig. Ange ditt namn samt kontaktuppgifter. Sänd ditt, eller dina foton, så högupplösta som möjligt till trad@skanskalandskap.se

Tävlingen är öppen mellan den 1 mars- 15 juni 2021. 

De nominerade samt vinnande bilderna kommer att skrivas ut på canvasduk samt ställas ut på Fulltofta Naturcentrum under hösten 2021.

Tävlingen hänger ihop med en väntande utställning "Speciella träd" på Fulltofta Naturcentrum som förhoppningsvis kan öppna under våren. Håll utkik på vår webb om detta!