Utställning i Fulltofta: Besökarnas "speciella" träd

Se favoritträd över hela Skåne

Kärleksförklaringar till träd, skog och natur. Vi har blivit överösta av foton på era "speciella träd" i vår fototävling. Vår jury har valt ut tio vinnande bidrag som vi visar i Fulltofta.

Samtliga foton ingår i vår utställning som invigs 4 september kl 11 på Fulltofta Naturcentrum. Under utställningens öppettid kommer vi att bjuda in besökare att skriva vilken bild/motivering som de gillar. Se dessa foton som ett komplement till vår stora utställning Speciella träd.

En av bilderna visar Ann-Christine Påhlsons ståtliga starka bok som hon beskriver här:

"Denna bok har jag vandrat förbi så länge jag kan minnas, och vi har fikat i dess skugga och njutit varje gång vi suttit där. Varje år efter höststormar och elände har jag varit rädd att den ska råka illa ut. Den har fällt en del grenar, men är fullt frisk. Min mor gick bort 2020 och den ena av hundarna är också borta. Men min bok, den lever vidare, han står solitärt på öppen, betad mark i skogen - en gigant!"

Utställningen har öppet 4 sep-28 november på Fulltofta Naturcentrums ordinarie öppettider.

Välkomna!

 

Mer om Fulltofta

Något för alla

Fulltofta strövområde är ett vandringsparadis mitt i Skåne. Där finns Fulltofta Naturcentrum med utställningar om naturen, café,...

Läs mer