På myrstigar i Fulltoftas skogar

Ett utomhuspedagogiskt projekt för åk 3

Fullbokat // Vi lever på en fantastisk planet med otroligt varierade miljöer: korallrev, djungler, slätter och milsvida skogar. Välkommen åk 3 att följa med på att utforska naturen i Fulltofta strövområde.

I Fulltofta strövområde hittar vi olika sorters natur, som till exempel hagmarker, djupa skogar, dammar och bäckar. Här finns en enorm artrikedom. En natur fylld av liv som är så oerhört viktiga för oss och vårt ekosystem.

Hösten 2022 välkomnar Kraftringen och Stiftelsen Skånska Landskap elever från årskurs 3 att få uppleva något av all den rikedom som naturen erbjuder. Tillsammans kommer vi söka, leta, lära och leka tillsammans i en strapats- och upplevelserik dag!

Kraftringen är ett energibolag som ägs av Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Genom att sponsra det här projektet vill Kraftringen passa på och ge tillbaka och bidra framtidens generationer i två av ägarkommunerna.

 

Praktisk info

För vem: Årskurs 3 (höstterminen 2022)

Vilka kommuner kan anmäla sig? Eslöv och Hörby

Datum: 7/9, 8/9, 9/9, 12/9, 14/9

Tid: Ca kl 9.15-13.00 exklusive tid för busstransport

Var: Fulltofta strövområde

Kostnad: Kostnadsfritt för er via stöd från Kraftringen. Även buss ingår.

Förutsättningar: Minst två pedagoger/assistenter per klass förväntas att aktivt vara behjälpliga under hela dagen. Upplägget är inte anpassad för rullstol då vi rör oss på skogsstigar. Meddela ev. övriga specialbehov.

Anmälan: Välkommen med intresseanmälan i formuläret nedan. Begränsat antal platser! Bokningen gäller först när ni fått bekräftelse. Då kommer vi sända ut mer praktisk info om dagen.

Frågor: Maila till bokning@skanskalandskap.se

OBS! BARA EN KLASS PER BOKNING.

HAR NI FLER ÅK3 SÅ GÖR FLERA BOKNINGAR.

Mer om Fulltofta

Något för alla

Fulltofta strövområde är ett vandringsparadis mitt i Skåne. Där finns Fulltofta Naturcentrum med utställningar om naturen, café,...

Läs mer