Ladda ned kartor

Hämta karta inför vandringen och utflykten

Skippa papperet. Du kan enkelt ladda ned alla våra kartor som är detaljerade med vandringsleder, rid- och mtb-leder, grill- rastplatser, utsiktstorn och bryggor. En broschyr Uteliv som presenterar alla strövområden finns att hämta på Fulltofta Naturcentrum.

Som en miljöåtgärd har vi tagit bort våra tryckta kartfoldrar. Du kan ladda ner våra kartor som pdf för att ha i mobilen. i alla våra områden finns naturligtvis också kartskyltar - ta ett foto och ha i mobilen om täckningen skulle vara för dålig för att hämta ned kartorna.

Kartor hittar du under respektive strövområde där du hittar detaljerad karta Alla våra vandringsstigar och -leder finns även på Viewranger/Outdooractive. Via sajten vandramedkoll.se finns också alla våra leder samtidigt som du också får buss- och tågtips.

Ett lager av våra äldre foldrar finns kvar på Fulltofta Naturcentrum för dig som vill hämta dem. Har du frågor om detta, kontakta oss på info@skanskalandskap.se

Vi har en ny tryckt presentationsbroschyr "Uteliv" som ger en snabb bild av alla 19 strövområden. Broschyren kan hämtas på Fulltofta Naturcentrum.