Pausa på Besökscentrum Snogeholm

Hämta karta och fika före vandringen

På Besökscentrum Snogeholm blir du inspirerad att ge dig ut i alla 19 skånska strövområden. Fika på Café Villa Vandra som har öppet lördag och söndag vintertid januari-mars.

På Besökscentrum Snogeholm kan du hämta kartor, broschyrer, tips om vandring, stugor samt kanoter att hyra. Få inspiration om uteliv och slå dig ned med en kopp kaffe på uteplatsen i solen. 

Besökscentrum har öppet i anslutning med Café Villa Vandras öppettider. Från december t o m mars öppet lörd-sönd kl 12-16.

Även om cafeet är stängt, prova gärna att ringa på om du ville komma in för att se utställning el hämta info. Säkrast är att på förhand maila snogeholm.entreprenad@telia.com för att bestämma en tid.

Menyn varierar från dag till dag, då allt är hemlagat. Några exempel är soppor, pajer, köttbullsmackor på hembakat bröd och närproducerat kött, lokal yoghurt från Elsekjells mejeri, nygräddade våfflor med sylt från lokal frukt och bär, hembakade kakor, Engelholmsglass samt varma och kalla drycker. 

Läs mer om Stiftelsen Skånska Landskaps vandringsleder och friluftsliv i Snogeholm strövområde samt om caféets nyheter på dess Facebooksida.

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer