Naturnära konferens

Kreativa möten i Fulltofta

På Fulltofta Naturcentrum finns konferenslokal för stora och små möten. Utanför finns konferensstig och mötesplats under ekarna.

En trappa upp, i samma hus som utställning och café, ligger vårt fullt utrustade konferensrum, med plats för upp till 50 personer. Från caféet kan du beställa frukost, fika eller lunch.

Vill du flytta ut delar av mötet i naturen kan du prova vår nya konferensstig eller hyra vår festplats, med enkla bänkar och bord nära naturcentrat. Kanske ta med anteckningsblocken ut för en ”walk-and-talk” och diskussion i det gröna?

Konferensrundan är ca tre kilometer lång och går både på grusväg och naturstig. Vill ni gå en kortare runda, välj då grusvägen tillbaka till naturcentrat efter halva vägen. Längs vägen passerar du en enkel mötesplats, där du kan samla gruppen kring ett nedfallet träd, som gjorts om till ett enkelt bord. Kanske för en genomgång eller brainstorming innan ni går vidare. Ravinslingan är ett alternativ om det finns behov av rullstolsvänlig stig. 

För mindre grupper finns möjlighet att stanna över natten och hyra våra stugor (10 respektive 6 bäddar). Eller kanske kombinera konferensen med ett par timmar på hästryggen.

Kontakta Fulltofta Naturcentrum, som hjälper dig att skräddarsy din konferens eller ditt möte!

Priser:

Heldag: 3000kr + 195kr/person för mat och dryck exkl. moms
Halvdag: 1500kr + 165kr/person för mat och dryck exkl. moms

Festplatsen: 100:- att hyra

Mer om Fulltofta

Något för alla

Mitt i strövområdet ligger Fulltofta Naturcentrum, med utställning, café, besökscentrum och olika aktiviteter. Stigarna är många för den...

Läs mer

Boenden i området