Gydarp

Gästbetyg

4,0 / 5,0
(27 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 35

Lägergård med grill och fotbollsplan

Mitt i strövområdet ligger Gydarps lägergård med 35 bäddar. Här är det enkelt boende som gäller, främst för skolklasser.

Lägergården ryms i två hus och är ett bra, enklare boende för skolklasser, föreningar och större sällskap. I husen har vi underlättat för rörelsehindrade. I det ena huset finns en större sovsal med 4 enkelbäddar och ett sovloft med 15 sängar. Här finns fullt utrustat kök med diskmaskin, kylskåp, spis, stekbord, kaffebryggare och porslin för 50 personer.

Här finns ett större rum samt matsal med stolar och bord för 50 personer, 4 toaletter och 4 duschar och bordtennisbord (ta med egen boll och racket). Två toaletter och två duschar är tillgänglighetsanpassade.

I grannhuset finns 2 sovrum med vardera 2 våningssängar, två sovrum med 2 bäddsoffor, ett mindre kök med kylskåp och 2 spisar. Här finns 2 toaletter och 2 duschar, som är tillgänglighetsanpassade. En liten stuga med 2 våningssängar finns i anslutning till de båda större husen.

På gården finns grillplats och två utedass. Cirka 30 meter från huset finns fotbollsplan (ta med egen boll).

Husen har enklare standard. Du tar själv med täcke, kudde, sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Ved ingår inte. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Incheckning kl 15 och utcheckning kl 11.

Adress: Gydarpsvägen 207.

Kombinera gärna din lägerskola med aktiviteter tillsammans med Naturskolan Gladan. Det finns flera långa och korta stigar i Snogeholm strövområde. Landskapet är varierat med sandiga hedar, öppna fälader, blöta alkärr, skir lövskog och mörk granskog. Totalt finns fyra stugor och två lägergårdar att hyra i området.

Folder med karta för Snogeholm strövområde

 

Priser

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 3000:- 6500:- -
April-okt 3000:- 6500:- -

Är ni fler än 35 personer (och tar med egen madrass/liggunderlag) kostar det 50 kronor extra per person.

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer