Bjeverödshuset

Gästbetyg

4,3 / 5,0
(17 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 10

Med ängen utanför fönstret

Bjeverödshuset i strövområdets norra del passar det lite större sällskapet. Utanför finns grillplats och Stiftelsen Skånska Landskaps vandringsleder.

Huset är anpassat för upp till tio personer, med 10 bäddar samt två extrasängar, fördelade på 4 rum (två rum med en dubbelsäng och två enkelsängar i varje, ett rum med en enkelsäng och ett rum med 3 bäddar, varav en våningssäng). Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin.

I vardagsrummet finns matbord för 10 personer och mindre sittgrupp med soffa och fåtöljer. Här finns 2 toaletter med dusch, varav en är tillgänglighetsanpassad, och en separat toalett. Den stora altanen utanför har tak, och det finns stor grillplats några meter bort. Det finns en barnstol. Hundar är välkomna i denna stuga, men får absolut inte vistas i sovrummen. Ingen tv eller wifi finns i stugan - detta för att du ska ta chansen att njuta av naturen istället.

Du kan hyra dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är kl 15 och utcheckning kl 11.

Har du bokat och ska hämta nyckel? Nyckel hämtar du på Fulltofta Naturcentrum efter överenskommelse om tidpunkt.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Du kan köpa till städning.

Huset ligger mitt i Fulltofta strövområde där du hittar Stiftelsen Skånska Landskaps tio olika vandringsstigar av varierande längd. Någon kilometer från huset finns Fulltofta Naturcentum med interaktiv utställning, växthuscafé och aktiviteter. Utifrån Naturcentrum utgår flera markerade vandringsstigar, varav några är rullstols- och barnvagnsvänliga. Det finns även skogslek, detektivrunda för barn, grillplatser och trädpromenad.

 

Priser

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 1500:- 1900:-/2900:- 5000:-
April-okt 1500:- 1900:-/3500:- 6300:-

Valfria tillägg (meddela oss när du bokar):
Barnsäng och barnstol (kan lånas)
Ved (kan köpas)
Städning (1500:-)

Boka

Du kan boka våra stugor online via Nordic Travel, Skånes officiella arrangör. Här kan du se tillgänglighet, boka och betala direkt med kreditkort. Du kan också beställa tillägg som barnsäng och städning via meddelandefältet i bokningen. Efter bokning får du bekräftelse per e-post.

Har du bokat och ska hämta nyckel? Nyckel hämtar du på Fulltofta Naturcentrum efter överenskommelse om tidpunkt.

Se tillgänglighet och boka Bjeverödshuset online

Mer om hur du bokar våra olika boenden

 

Mer om Fulltofta

Något för alla

Mitt i strövområdet ligger Fulltofta Naturcentrum som är en "entré" ut i naturen med utställning, servering, aktiviteter samt...

Läs mer