Bjeverödshuset

Gästbetyg

4,3 / 5,0
(17 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 10

Med ängen utanför fönstret

Bjeverödshuset i strövområdets norra del passar det lite större sällskapet. Utanför finns grillplats och Skåneleden passerar stugan.

Huset är anpassat för upp till tio personer, med 10 bäddar samt två extrasängar, fördelade på 4 rum (två rum med en dubbelsäng och två enkelsängar i varje, ett rum med en enkelsäng och ett rum med 3 bäddar, varav en våningssäng). Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin.

I vardagsrummet finns matbord för 10 personer och mindre sittgrupp med soffa och fåtöljer. Här finns 2 toaletter med dusch, varav en är tillgänglighetsanpassad, och en separat toalett. Den stora altanen utanför har tak, och det finns stor grillplats några meter bort. Det finns en barnstol. Hundar är välkomna i denna stuga, men får absolut inte vistas i sovrummen. Ingen tv eller wifi finns i stugan - detta för att du ska ta chansen att njuta av naturen istället.

Du kan hyra dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är kl 15 och utcheckning kl 11. Nyckel hämtar du på Fulltofta Naturcentrum om inget annat överenskommits.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Du kan köpa till städning.

Huset ligger mitt i Fulltofta strövområde. Strax utanför passerar Skåneleden (SL 2 Nord-sydleden). Någon kilometer bort finns Fulltofta Naturcentum, med interaktiv utställning och café. Här finns finns flera markerade vandringsstigar, varav några är rullstols- och barnvagnsvänliga. Det finns skogslek, detektivrunda för barn, grillplatser och trädpromenad. I området finns arrangörer för ridturer.

Folder med karta för Fulltofta strövområde

Priser

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 1500:- 1900:-/2900:- 5000:-
April-okt 1500:- 1900:-/3500:- 6300:-

Valfria tillägg (meddela oss när du bokar):
Barnsäng och barnstol (kan lånas)
Ved (kan köpas)
Städning (1500:-)

Boka

Du kan boka våra stugor online via Nordic Travel, Skånes officiella arrangör. Här kan du se tillgänglighet, boka och betala direkt med kreditkort. Du kan också beställa tillägg som barnsäng och städning via meddelandefältet i bokningen. Efter bokning får du bekräftelse per e-post.

Se tillgänglighet och boka Bjeverödshuset online

Mer om hur du bokar våra olika boenden

 

Mer om Fulltofta

Något för alla

Mitt i strövområdet ligger Fulltofta Naturcentrum, med utställning, café, besökscentrum och olika aktiviteter. Stigarna är många för den...

Läs mer