Boka vandringskonferens på Fulltofta Naturcentrum

Satsa på trendig vandring under ditt möte eller kickoff. På Fulltofta Naturcentrum kan du göra ditt möte personligt och unikt genom att lägga till vandring med guide, laga lunch över eld, klättra och boka bord i naturen.

Vandring trendar, så varför inte kombinera mötet med en vandring eller äventyr i vår vilda natur? På Fulltofta Naturcentrum, som ligger mitt i vårt vandringsparadis, finns alla möjligheter att skapa just den konferens som du vill ha.

Under hösten satsar Fulltofta Naturcentrum på konferens med olika tilläggspaket som Vandring med guide, Laga lunch eller fika över öppen eld, Femkamp och Klättra i träd. Om du inte vill ta mötet utomhus kan du boka den fullt utrustade konferenslokalen på Fulltofta Naturcentrum som har servering och café. Under september och oktober kan du även boka bord i naturen. Vi hakar på Visit Swedens idé The Edible Country för att hylla svensk natur samt inspirera till lokal säsongsbaserad mat. Bli frestad av det skafferi som finns i Fulltoftaskogen med omnejd:

-Bakad gös från Ringsjön med harsyra och hassel.

-Ute-tapas på hemmagjort knäcke med krämig kantarell och rökt kött med rönnbärsmarmelad.

Läs mer om konferens på Fulltofta Naturcentrum på vår webb där du också kan läsa om skogen, landskapet och strövområdet i sin helhet med över tio olika markerade vandringsleder.

 

Vill du kontakta verksamhetsansvarig Emelie Andersson på Fulltofta Naturcentrum så når du henne på emelie.andersson@skanskalandskap.se eller 072-451 07 59.

Publicerat: 2019-09-12