Höstprogram för uteliv

Svamppromenad i Vedema, fotokurs med vandring i Djurholmen, minivandring om troll samt utställning om svamparnas förtrollade värld i Fulltofta. Många aktiviteter ryms i vårt höstprogram.

Vårt program för friluftsliv för hösten aug-nov är ute! Det finns mycket att välja på. Vad sägs om att bli en vattenforskare för en dag eller hänga med på minivandring till trollets skafferi i Fulltofta strövområde? I höst kan du även följa med på svampvandring i Vedema strövområde samt fotokurs i Djurholmen strövområde. 

Höstens stora tema på Fulltofta Naturcentrum är svamp. I en nyöppnad utställning möter du svampar i folktro och skrock, men du kan också bli en svampkännare med svamp-artbingo och svampmemory. Vilka svampar är ätliga respektive giftiga? Under en temahelg i oktober kan du ta med dig egna svampar och få dem bedömda. I november har vi åter igen en friluftsfest genom Vinterbjudning med lägereldar, mörkervandring och utemat.

Nytt för hösten är att du enkelt kan boka plats själv för de vandringar och aktiviteter där det är begränsat antal platser.

Fler vandringar och andra aktiviteter syns även på vår Facebook, så håll ett öga därmed jämna mellanrum.

Ladda ned vårt Höstprogram 2020 som är en vikbar A3 som du även kan sätta på vägg. I mitten av sommaren kan du även hämta tryckta ex på Fulltofta Naturcentrum samt Besökscentrum Snogeholm. Precis som i våras följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer i coronatider. Läs mer om våra rutiner och riktlinjer.

Välkomna ut i naturen i våra strövområden!

Publicerat: 2020-07-10