Höstprogram för friluftsliv är här

Vandra i Breanäs, mtb-träff i Bockeboda, rid på haflingerhäst i Klåveröd. I höst händer det mycket kul i våra strövområden. Ladda ned vårt nya program!

Det finns aktiviteter för alla smaker i många olika strövområden i vårt höstprogram. Du får även chansen att träffa flera av oss som jobbar på Stiftelsen Skånska Landskap när vi guidar eller leder arrangemangen, ibland i samarbete med lokala föreningar och organisationer. Ladda ned programmet och dela gärna till andra. Programmet är i A3 för att det enkelt ska kunna vikas till broschyr eller sättas upp på anslagstavlor hos föreningar, organisationer och verksamheter - även hemma på kylen förstås. 

Redan nu flaggar vi också för vårt arrangemang Vinterbjudning den 30 nov kl 13-17 i Fulltofta då vi välkomnar alla till lägereldar, sagotält, värmande utemat, lyktvandring och andra temavandringar kring Fulltofta Naturcentrum. Då kan du möta oss och ställa alla möjliga frågor kring friluftsliv! Save the date! Mer info och detaljerat program kommer snart i vårt kalendarium på skanskalandskap.se

Välkomna ut i naturen i våra strövområden!

 

 

 

Publicerat: 2019-09-19