God jul och gott nytt grönt år!

Vi på Stiftelsen Skånska Landskap önskar alla en skön julledighet och hoppas att ni även hinner ut i friska luften. Naturen är som bekant alltid öppen.

Julfirandet sker i år utomhus för många familjer. Våra strövområden är rustade att ta emot många med våra fasta grillar, bänkar, bord och vandringsleder. Tänk på att ta hänsyn till varandra och lämna platsen snyggt till näste man som kommer. Information, tips och kartor hittar du som vanligt på vår webbplats.

Fulltofta Naturcentrum är stängt till 24 jan

Vårt kontor är stängt under julhelgerna, men i mån av tid svarar vi på mail samt tel under kontorsdagar. Pga de senaste restriktionerna från Folkhälsomyndigheten stänger vi Fulltofta Naturcentrum 24 dec-24 januari. Besökscentrum Snogeholm och Café Villa Vandra är öppet lördag-söndag i december och januari samt extraöppet vissa mellandagar. Läs mer caféets FB-sida.

Aktiviteter under jullovet

Vi arrangerar två coronaanpassade aktiviteter under jullovet: en trollvandring i Vedema strövområde som man genomför på egen hand sam en konstnärlig nyårsaktivitet i Fulltofta strövområde. 

2020 var året när ute blev inne

Pandemin medförde att många upptäckte uteliv, kanske för första gången. Aldrig har så många besökt våra strövområden. Roliga nyheter för vår del, men det kräver också att vi utvecklar och förbättrar vår verksamhet för att kunna ta emot alla.

2021 är Friluftslivets år genom en nationell satsning med stort regionalt engagemang. Vi är såklart också med i arbetet! Mer info kommer om våra aktiviteter mm under året!

Tack alla samarbetspartners, entreprenörer, besökare och följare i sociala medier för ett fint 2020! Ni hjälper, stöttar och peppar oss att bli bättre!

Nu önskar vi er alla en riktigt god jul! Vi ses nästa år i naturen!

Publicerat: 2020-12-23