Fantasy i Klåveröd

Svt:s barnserie Önskans hjärta är inspelad i Klåveröd strövområde. Gå till Snuvestuan där filmens "brunn" finns eller spring längs dammen som Nadja och Josefin.

Vyerna i höstens fantasyserie Önskans hjärta på Barnkanalen känner säkert många igen. Gå på en liten film-vandring och besök platserna. Det är vid Klåverödsdammen, kallad för "Svartdalen" i filmen, som Nadja och Josefin letar febrilt efter den lysande stenen. Vid den dramatiska ravinen Snuvestuan med branta klippväggar finns också den omtalade brunnen. Brunnen är i filmen placerad på den lilla höjden mellan vägen och själva Snuvestuan.

Höstens nya serie på Barnkanalen handlar om två halvsystrar som hittar en gömd portal som leder in i en underjordisk värld, befolkad av många underliga karaktärer och mystiska miljöer. Jakten på det magiska hjärtat som faktiskt kan få önskningar att slå in är fartfylld, spännande och rolig. Frågan är bara om alla önskningar är av godo?

Hitta karta och information om Klåveröd strövområde där du kan gå stigen Snuvestuan på 3 km eller stigen Skorstensdalen på 3,6 km förbi Klåverödsdammen. Tänk om du också hittar ett magiskt hjärta?

Läs mer om Svt:s serie Önskans hjärta.

 

 

 

Publicerat: 2018-11-08