Åk flotte, gå på krypsafari och sov ute på sommarcamp

Åk flotte och övernatta i Klåveröd eller kom på dagsaktiviteter som krypsafari och insektsorkester i Fulltofta. Barn och föräldrar välkomnas till Äventyrscamp och Sommarcamp.

Under 26 och 27 juni pågår det spännande aktiviteter i Klåveröds strövområde där vi öppnar en Äventyrscamp för unga tillsammans med föräldrar. Flottfärd över vattnet, en hinderbana att ta sig an och meta med fiskespö är några av de aktiviteter man kan hitta på tillsammans med våra naturvägledare. De som vill sova ute kan göra det.

En vecka senare, 2 juli - 7 juli, har vi som vanligt Sommarcamp i Fulltofta strövområde och närmare bestämt i Brinkesholms trädgård med nytt dagsprogram för varje dag: kreativt hantverk, måleri, krypletarsafari är några exempel på vad som kan hända. Dagsprogrammet publiceras inom kort. 

Den 4 juli har du också chansen att köpa biljetter till en föreställning med Insektsorkester som gästar Sommarcamp.

Läs mer om Äventyrscamp i Klåveröd, Sommarcamp i Fulltofta samt Insektsorkester.

 

Hur hanterar vi frågan med covid-19?

Stiftelsen Skånska Landskap tar som samhällsorganisation ansvar genom en rad åtgärder och rutiner. Våra utomhusaktiviteter fortsätter, däremot är våra inomhusaktiviteter inställda. Att locka människor ut i naturen med frisk luft och dagsljus är extra viktigt för folkhälsan i dessa dagar. I våra uteaktiviteter begränsar vi gruppstorleken, håller avstånd samt ber alla som är sjuka eller med symptom att stanna hemma

 

Publicerat: 2020-06-04