Torsdagar i mars: Öppna våraktiviteter i Fulltofta

  • Datum: 5/3-26/3
  • Tid: 11:00-11:00
  • Var: Fulltofta

Är du nyfiken på naturen runt Fulltofta strövområde? Då är du välkommen till Fulltofta Naturcentrum varje torsdag i mars kl 11.00. Åsa Johansson från Stiftelsen Skånska Landskap kommer att vara på plats och möta upp med samtal och någon aktivitet utomhus. Varje torsdag har olika teman och målgrupp, men inleds med en möjlighet att ställa allmänna frågor om Stiftelsen Skånska Landskaps strövområde, vandringsförslag, friluftsliv, aktiviteter för barn mm. Efter det ger vi oss ut på en liten vandring eller exempelvis ett besök vid Brinkesholms trädgård. Dagsprogram syns nedan. 

Torsdagar i mars från kl 11.00: 5 mars, 12 mars, 19 mars och 26 mars. Samling vid Fulltofta Naturcentrum. Ingen föranmälan krävs. Ingen kostnad.

MARS

6 mars. Tema: utställningarna vid FNC samt vandring på ca 4 km.

Målgrupp: Alla

12 mars. Tema utställningarna vid FNC samt liten skapande aktivitet

Målgrupp: Förälder/barn

19 mars. Tema: Folk o fä i Fulltofta. Med utgångspunkt från den nya utställningen på Fulltofta Naturcentrum med samma namn ger vi oss ut för att besöka sex av de beskrivna torpruinerna på Fulltofta. En vandring på ca 4-5 km.

Målgrupp: Vuxna och intresserade

26 mars. Tema: besök vid Storkhägnet på Fulltofta. De som vill samlas först vid Fulltofta Naturcentrum där Emelie Andersson, Stiftelsen Skånska Landskap, möter upp för att därefter samåka ner till Storkhägnet och få en guidning kring den verksamhet som bedrivs där.

Målgrupp: Alla

 

Frågor? Maila till asa.johansson@skanskalandskap.se

Välkomna!