Tips just nu

Mer inspiration

Vinter i Skåne

Pulka, skidor & skridskor

Om snön kommer! I flera av våra strövområden finns både pulkabackar och skidspår. Så ta på skidorna eller ta med pulkan ut i skogen.

Läs mer
Mountainbike

Cykla mountainbike

Teknisk slinga i tallskog, kuperat på Söderåsens backar eller stiglöst bland sanddyner. Hitta din favorit!

Läs mer
Fiska

Fiska i Snogeholm

Det är något speciellt att fånga sin egen fisk och tillaga ute över öppen eld. I Snogeholm kan du fiska både från strandkanten och från...

Läs mer
Upptäck

Upptäck och lär

Utställningen på Fulltofta Naturcentrum roar både stor och liten. Lyssna och känn. Och kika vad som döljer sig bakom luckorna.

Läs mer
Vandra

Vandra i Snogeholm

Dra till skogs med buss! Här får du tips på tre längre promenader och dagsvandringar i Snogeholm. Eller tvådagarsvandring med övernattning.

Läs mer
Vandra

Vandra i Fulltofta

Bästa stigen för några timmars vandring? Eller förslag på tvådagarsvandring med övernattning, där du kan lämna bilen hemma. Här ger vi tips!

Läs mer
Vandra

Vandra i Järavallen

Hoppa av bussen och börja vandra direkt. Stigen tar dig rakt in i Järavallen strövområde – och till Skåneleden. Här får du tips på olika...

Läs mer
Rida

Rid islandshäst i Fulltofta

Upptäck Fulltoftas skogar från hästryggen. Kvarnbacka Islandshästar arrangerar ridturer för både vana och ovana ryttare.

Läs mer
Sagostubbe

Besök sagostubben

En kort promenad från Fulltofta Naturcentrum ligger vår nya sagostubbe. Kika gärna in! Och spana på trädkronorna från andra våningen.

Läs mer
Barnkalas

Fest för de små

Ha barnkalaset ute i skogen! I Fulltofta kan du boka festplats med tillhörande grill. Ta med egen fika. Eller köp vårt barnkalaspaket.

Läs mer
Konferens

Naturnära konferens

På Fulltofta Naturcentrum finns konferenslokal för stora och små möten. Utanför finns konferensstig och mötesplats under ekarna.

Läs mer
Fika

Fika i skogen

Matsäcken smakar extra gott på skogsutflykten eller vandringen. Här får du recept på pinnbröd, krabbelurer och variant på grillade...

Läs mer
Bada

Bästa badet?

Strandklitter och vidsträckt sandstrand. Eller trolsk skogssjö. Sommar och bad hör ihop och i våra områden finns något för alla smaker....

Läs mer
Naturupplevelse

Hör lövgrodans sång

Våren är bästa tiden om du vill lyssna på lövgrodans mäktiga sång. Ge dig ut i Snogeholm en tidig kväll för en lite annorlunda konsert.

Läs mer
Eurorando 2016

Vandra med Eurorando

Den 10-17 september är det dags för vandringseventet Eurorando. Nyfiken? Våra vandringar kan du göra på egen hand.

Läs mer
För skolor

I ekens magiska värld

Nu är det dags att anmäla klassen till En dag i ekens magiska värld - en fantasifull och upplevelserik dag i naturen för årskurs 2.

Läs mer
Program 2017

Det händer i Fulltofta 2017

Kika på programmet för februari - juli 2017. Kanske hittar du en aktivitet som passar just dig!

Läs mer