Raftarp

Gästbetyg

4,3 / 5,0
(15 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 8

Stuga i hjärtat av Snogeholm

Mitt i strövområdet Snogeholm, omgiven av öppna ängar och skir lövskog och med Skåneleden precis utanför, ligger stugan Raftarp med plats för 6-8 gäster.

I stugan finns två sovrum med totalt 6 bäddar - ett rum med två enkelsängar samt ett rum med dubbelsäng och en våningssäng. Toalett och dusch är  tillgänglighetsanpassade. I vardagsrummet finns bäddsoffa för ytterligare två personer. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, spis och ugn och här finns matplats för 8 personer. Utanför finns flera bänkar och bord, och 150  meter bort finns grillhus med tak. Det finns särskild grovingång med vask.

Du kan hyra dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är normalt kl 14, utcheckning kl 12. Men hör gärna av dig till besökscentrat om du har andra önskemål, så försöker vi lösa det (lite beroende på övriga bokningar). Nyckel hämtar du på besökscentrat om inget annat överenskommits.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Du kan boka stugstädning och hyra sänglinne för en extra kostnad.

Tvärs över gårdsplanen finns allmänna toaletter och duschar för vandrare. I det intilliggande stallet går det att sova i höloftet (träbritsar och ingen värme) för 50:- per person. En bit bort finns också en tältplats.

Det finns flera långa och korta stigar i Snogeholms strövområde. Landskapet är varierat med sandiga hedar, öppna fälader, blöta alkärr, skir lövskog och mörk granskog. Totalt finns fyra stugor och två lägergårdar att hyra i området.

Folder med karta för Snogeholms strövområde (pdf)

Priser

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 900:- 1200:-/2100:- 4200:-
April-okt 900:- 1200:-/2100:- 5200:-

Valfria tillägg (meddela oss när du bokar):
Barnsäng och barnstol (kan lånas)
Sänglinne (75:-/person)
Handduk + badlakan (75:-/person)
Städning (700:-)
Ved (kan köpas)

Boka

Du kan boka våra stugor online via Nordic Travel, Skånes officiella arrangör. Här kan du se tillgänglighet, boka och betala direkt med kreditkort. Du kan också beställa tillägg som barnsäng, sänglinne och städning via meddelandefältet i bokningen. Efter bokning får du bekräftelse per e-post. Nyckelutlämning sker på Snogeholms besökscentrum, för öppettider se hemsidan. För hämtning av nyckel utanför öppettiderna, hör av er till snogeholm@skanskalandskap.se i förväg.

Bokning online är inte möjlig 2 dagar innan incheckning, då måste du kontakta Snogeholms besökscentrum direkt.

Se tillgänglighet och boka Raftarp online

Mer om hur du bokar våra olika boenden

Har du problem med onlinebokningen, kontakta Nordic Travel på 0411-236602 eller bokning@nordictravel.se

Du kan också boka direkt via Snogeholms besökscentrum. Då betalar du i förskott via faktura. Vid sen bokning går det att betala kontant eller med kreditkort på plats.
E-post: snogeholm@skanskalandskap.se
Tel: 0416-160 65

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer