Orehus

Gästbetyg

4,3 / 5,0
(19 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 12

Med skogen som granne

Orehus, som ligger i områdets utkant, är boendet för både små och stora sällskap. De tolv bäddarna är fördelade på två hus, det ena är rullstolsvänligt.

En bit från Snogeholmsvägen och inbäddat i lövskog ligger Orehus, som egentligen består av två stugor, Orehus 1 och 2.

I Orehus 1 finns 6 bäddar fördelade på två rum (en dubbelsäng plus två enkelsängar i det ena rummet och två enkelsängar i det andra), fullt utrustat kök med kyl, frys, mikrovågsugn, spis och ugn och en matsal med plats för upp till 12 sittande. Här finns toalett och dusch. Orehus 1 är tillgänglighetsanpassad, inga husdjur får vistas här.

I Orehus 2 finns 6 bäddar (tre mindre sovrum med enkelsäng och ett stort rum med dagbädd och en våningssäng). I det större rummet  finns också litet bord med plats för 2 sittande samt toalett och dusch. Här finns ett litet trinettkök i hallen. Här är husdjur tillåtna. Orehus 2 är inte rullstolsvänlig.

Du kan välja att boka båda husen, eller endast Orehus 1. Husdjur får endast vistas i Orehus 2.

Du kan hyra dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är normalt kl 14, utcheckning kl 12. Men hör gärna av dig till besökscentrat om du har andra önskemål, så försöker vi lösa det (lite beroende på övriga bokningar). Nyckel hämtar du på besökscentrat om inget annat överenskommits.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Du kan boka stugstädning och hyra sänglinne för en extra kostnad.

Det finns flera långa och korta stigar i Snogeholms strövområde. Landskapet är varierat med sandiga hedar, öppna fälader, blöta alkärr, skir lövskog och mörk granskog. Totalt finns fyra stugor och två lägergårdar att hyra i området.

Folder med karta för Snogeholms strövområde (pdf)

Priser

Hyra av Orehus 1

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 1100:- 1500:-/2500:- 3900:-
April-okt 1100:- 1500:-/2500:- 4500:-

 

Hyra av både Orehus 1 och 2

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 1500:- 1900:-/2900:- 4500:-
April-okt 1500:- 1900:-/3500:- 5900:-

Valfria tillägg (meddela oss när du bokar):
Barnsäng och barnstol (kan lånas)
Sänglinne (75:-/person)
Handduk + badlakan (75:-/person)
Städning (1000:-)
Ved (kan köpas)

Boka

Du kan boka våra stugor online via Nordic Travel, Skånes officiella arrangör. Här kan du se tillgänglighet, boka och betala direkt med kreditkort. Du kan också beställa tillägg som barnsäng, sänglinne och städning via meddelandefältet i bokningen. Efter bokning får du bekräftelse per e-post. Nyckelutlämning sker på Snogeholms besökscentrum, för öppettider se hemsidan. För hämtning av nyckel utanför öppettiderna, hör av er till snogeholm@skanskalandskap.se i förväg.

Bokning online är inte möjlig 2 dagar innan incheckning, då måste du kontakta Snogeholms besökscentrum direkt.

Se tillgänglighet och boka Orehus online

Mer om hur du bokar våra olika boenden

Har du problem med onlinebokningen, kontakta Nordic Travel på 0411-236602 eller bokning@nordictravel.se

Du kan också boka direkt via Snogeholms besökscentrum. Då betalar du i förskott via faktura. Vid sen bokning går det att betala kontant eller med kreditkort på plats.
E-post: snogeholm@skanskalandskap.se
Tel: 0416-160 65

 

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer