Jocksborg

Gästbetyg

4,5 / 5,0
(13 gäster har betygsatt detta boende.)

Stugegenskaper

  • 6

Granne med lövgrodan

Mitt i strövområdet ligger Jocksborg, med skogen, ängar och små dammar utanför. För dig som har rullstol eller inte tål pälsdjur.

Jocksborg ligger lite avsides, en bit in i skogen strax invid Gydarpsvägen. Här är lövgrodan i dammen intill närmsta granne. Stugan har 6 bäddar fördelade på tre rum (ett rum med två enkelsängar, ett rum med dubbelsäng och en bäddsoffa i allrummet).

Här finns fullt utrustat kök med spis, ugn, kyl och frys och matplats för 6 personer. Toalett och dusch är tillgänglighetsanpassad, och utanför finns grill och utemöbler. Huset är rök- och husdjursfritt.

Du kan hyra dygn, weekend (fredag-söndag) eller hel vecka. Det är inte tillåtet med fler boende än antal bäddar i stugan. Incheckning är normalt kl 14, utcheckning kl 12. Men hör gärna av dig till besökscentrat om du har andra önskemål, så försöker vi lösa det (lite beroende på övriga bokningar). Nyckel hämtar du på besökscentrat om inget annat överenskommits.

Du tar själv med sänglinne, handdukar, toalett- och hushållspapper. Kom ihåg att städa innan du lämnar huset. Städutrustning finns. Du kan boka stugstädning och hyra sänglinne för en extra kostnad.

Det finns flera långa och korta stigar i Snogeholms strövområde. Landskapet är varierat med sandiga hedar, öppna fälader, blöta alkärr, skir lövskog och mörk granskog. Totalt finns fyra stugor och två lägergårdar att hyra i området.

Folder med karta för Snogeholms strövområde (pdf)

Priser

Period Dygn (Mån-Fre) Dygn helg/Weekend Vecka
Nov-mars 800:- 1000:-/1900:- 3900:-
April-okt 800:- 1000:-/1900:- 3900:-

Valfria tillägg (meddela oss när du bokar):
Barnsäng och barnstol (kan lånas)
Sänglinne (75:-/person)
Handduk + badlakan (75:-/person)
Städning (700:-)
Ved (kan köpas)

Boka

Du kan boka våra stugor online via Nordic Travel, Skånes officiella arrangör. Här kan du se tillgänglighet, boka och betala direkt med kreditkort. Du kan också beställa tillägg som barnsäng, sänglinne och städning via meddelandefältet i bokningen. Efter bokning får du bekräftelse per e-post. Nyckelutlämning sker på Snogeholms besökscentrum, för öppettider se hemsidan. För hämtning av nyckel utanför öppettiderna, hör av er till snogeholm@skanskalandskap.se i förväg.

Bokning online är inte möjlig 2 dagar innan incheckning, då måste du kontakta Snogeholms besökscentrum direkt.

Se tillgänglighet och boka Jocksborg online

Mer om hur du bokar våra olika boenden

Har du problem med onlinebokningen, kontakta Nordic Travel på 0411-236602 eller bokning@nordictravel.se

Du kan också boka direkt via Snogeholms besökscentrum. Då betalar du i förskott via faktura. Vid sen bokning går det att betala kontant eller med kreditkort på plats.
E-post: snogeholm@skanskalandskap.se
Tel: 0416-160 65

Mer om Snogeholm

Äventyr mellan sjöarna

I Snogeholm – mellan sjöarna Sövdesjön, Snogeholmsjön och Ellestadssjön - möter du ett skiftande landskap med sandiga hedar, öppna...

Läs mer