Sommarcamp 2017

Observera att detta evenemang avslutades 2017-07-04

Sommarcamp 2017 håller till i Brinkesholms Trädgård, ett stenkast från Fulltofta Naturcentrum. Här står ett läger med tre tipitält och väntar på sommargäster. Tälten kan bokas av barnfamiljer som längtar efter friluftsliv men under trygga former. Intill tälten finns ett stenhus med tillgång till toalett, rinnande vatten och fungerande kök. Under dagtid får vi i trädgården besök av slöjdpedagoger som lär ut tips och trix inom sin konst.

Ingemar Nyman: är slöjdare och naturpedagog med mångårig erfarenhet av bl.a. träslöjd och naturslöjd. 17 juni-22 juni

Dunja Kalk: är konsthantverkare och pedagog som satsar på hantverk som ett sätt att bidra till ett hållbart samhälle. 26 juni – 4 juli

Varje dag tillverkar barnen något eget som de kan ta med sig hem eller pynta trädgården med. Vi inviger Sommarcampen den 17 juni med att tillsammans tillverka ett Fantasiträd stående mitt i lägret. Vi avslutar sommarcampen den 4 juli med ett sommarkalas i trädgården och tiden däremellan fyller vi med härlig sommarkreativitet och glada möten. Tillgång till grill finns i trädgården.

Ingen föranmälan krävs men vid många deltagare får man sysselsätta sig med andra aktiviteter i trädgården medan man väntar.

Dagsprogram finns här

Datum: 17 juni-4 juli med uppehåll midsommar.

Tid: 11.00 – 15.00

Övernattning: förbokas hos Stiftelsen Skånska Landskap 0733-587157. Välj mellan att boka en tipi eller en sovplats i hängmattebersån. 30 SEK per person/ natt.

Slöjdworkshops: Ingen förbokning eller kostnad men ta med en vuxen som hjälpande hand. Man måste inte övernatta utan kan delta i workshopsen separat. Det finns även andra aktiviteter som alltid är öppna i trädgården som spel, upplevelsekort, grillplats, pillabyrint, mandalasandlåda, balansbana, sagostubbe och hängmatteberså.

Hjärtligt Välkomna!

önskar personalen på Upplevelsepedagogiskt Centrum, Brinkesholm