Nytt besökscentrum öppnas i Snogeholm

  • Datum: 15/7
  • Tid: 12:00-12:00
  • Var: Snogeholm

Just nu pågår en totalrenovering av sk Gula villan i Snogeholms strövområde. Ett helt nytt Besökscentrum samt café kommer att möta de som vill pausa från vandringen eller andra aktiviteter. Här kan man slå sig ned med en kopp och njuta av den vackra utsikten över hagen.

Den välkända trävillan har målats grå och fått en tillbyggnad i trä på cirka 50 kvadratmeter för att kunna rymma kök, bakrum och andra utrymmen för tillredning för det nya caféet. Det blir även mer plats för stiftelsens informationsmaterial, såsom broschyrer och kartor, i den gamla befintliga byggnaden som också fräschas upp. En ny ingång har byggts till.

Mer information om öppningsdatum kommer här på hemsidan, troligen sker öppningen i mitten av juli. Håll utkik efter öppettider och meny!